Modelserie

Casio G-Shock GA-100-1A1ER

27% rabatt

Pris: kr 1.645

Specialpris kr 1.199

inkl. toll/MVA

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio
Casio ble grunnlagt i Japan i 1946, og i 1957 ble merket introdusert til resten av verden på bakgrunn av verdens første elektroniske kalkulator. Teknologien bak den elektroniske kalkulatoren ble fundamentet for fremtidens digitale klokker. Casio-klokker så allerede dagens lys på 1980-tallet, og opp gjennom 90-tallet ble Casio etablert som et førende merke på markedet for digitale klokker. Casios digitale klokker ble raskt populære rundt omkring i verden, og er dessuten også velkjente i Norge.

Casio var en av de første produsentene av kvartsklokker til både menn og kvinner, og produserer i dag både digitale og analoge klokker. De har gjennom årene vært først på banen med mange nye teknologier. De var de første til å designe klokker som kunne vise tiden i forskjellige tidssoner, i tillegg til klokker med funksjoner som vanntetthet, temperatur- og høydemåling som raskt ble inkorporert i klokkene deres. I de siste årene har Casios armbåndsur blitt utstyrt med teknologi som synkroniserer med radiomaster og GPS for å oppnå den mest presise presentasjonen av tiden.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
3 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 3 års garanti. Det betyr at du i 3 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer GA-100-1A1ER
EAN 4971850443865
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Herre
Merke Casio Casio ble grunnlagt i Japan i 1946, og i 1957 ble merket introdusert til resten av verden på bakgrunn av verdens første elektroniske kalkulator. Teknologien bak den elektroniske kalkulatoren ble fundamentet for fremtidens digitale klokker. Casio-klokker så allerede dagens lys på 1980-tallet, og opp gjennom 90-tallet ble Casio etablert som et førende merke på markedet for digitale klokker. Casios digitale klokker ble raskt populære rundt omkring i verden, og er dessuten også velkjente i Norge. Casio var en av de første produsentene av kvartsklokker til både menn og kvinner, og produserer i dag både digitale og analoge klokker. De har gjennom årene vært først på banen med mange nye teknologier. De var de første til å designe klokker som kunne vise tiden i forskjellige tidssoner, i tillegg til klokker med funksjoner som vanntetthet, temperatur- og høydemåling som raskt ble inkorporert i klokkene deres. I de siste årene har Casios armbåndsur blitt utstyrt med teknologi som synkroniserer med radiomaster og GPS for å oppnå den mest presise presentasjonen av tiden.
Urverk
Urverk Kvarts urverk Urverket er kvarts, noe som betyr at det er batteridrevet. Et kvartsurverk er enkelt å vedlikeholde og sørger for nøyaktig tid.
Design
Farge på klokkeeske Svart
Farge på urskive Svart
Farge på bezel Svart
Farge på rem Svart
Rem Resin En resinreim er et godt alternativ, hvis man synes en gummirem er litt for bløt. Den er ekstremt holdbar og er meget populær til sports-, fitness og digitale klokker. Disse remmer brukes også ofte i militæret, da de kan brukes i alle type vind og vejr, og så er den lett at rengjøre.
Urkasse materiale Resin Klokken er utført i hardført resin. Resin er et materiale som minner om gummi, men mere hardført, hvorfor det virker godt til sports- og militærklokker.
Størrelse
Diameter 52 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Tykkelse 16 mm
Vekt (uten emballasje) 70 g
Funksjoner
Brugsanvisning Brugsanvisning (engelsk) Det medfølger enten en fysisk bruksanvisning eller kan den finnes online. Bruksanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Vannbeskyttelse 20 ATM / 200 m Klokken er vanntett ned til 200 meter (20 ATM). Det betyr at det kan brukes til alle former for vannaktiviteter – herunder dykking med flaskedykking.
Glass Mineralglas Klokken har herdet mineralglass, noe som betyr at glasset har gjennomgått en varmebehandling for å gjøre det motstandsdyktig mot riper. I løpet av denne prosessen har glasset dessuten blitt bruddsikkert, noe som minsker risikoen for at glasset kan gå i stykker.
Stoppeklokke Stoppeklokke Uret er utstyrt med stopursfunktion.
Datovisning Ja Klokken har datovisning, slik at du alltid har kontroll på den aktuelle datoen.
Funksjoner World Time Function En klokke med verdenstid betyr at klokker angir tiden for de viktigste 24 tidssoner samtidig. En verdensklokke viser tidene på en intern bezel sammen med en annen 24-timers disk, som fullfører en rotation.
Produktomtaler

Andre kunders anmeldelse af produktet

DRØMMEKJØTTET!!!
Denne casio g-shock er intet mindre enn drømmeklokken! Den er svart = tidløs Den kan gå til: sport, krig, til sjøs, til land, til fest, til hverdags
Translated by Google Mads - 5. april 2022

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.