Bordklokker

Bordklokker og vekkerklokker tjener ikke kun det formål å vise tiden. De er også en stykke interiør som inngår den samlet innredning av ditt hjem

Bordklokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr595
    kr2345
Merke
Urverk
Diameter
Materiale
Farge
Type klokke

9 produkter

Stort utvalg av bordklokker

Bordklokker og veggklokker tjener ikke kun det formål å vise tiden, men også deler i innredning av ditt hjem. Derfor slår vi et slag for bord- og vekkerklokke da de i vår optik pryder enhver hjem. Hva en du utstyrer køkkenet med en flott bordklokke eller plassere en vekkeklokke på nattbordet.

Vår utvalg er stor og du finner anerkjente merker som Karlsson og Arne Jacobsen.

 

Moderne designs på bordklokker fra Danmark og Holland

Er du til klassisk dansk design, kan du selvfølgelig ikke komme utenom Arne Jacobsen bordklokker, som bærer det simple design. Det simple og elegante design univers gjør også, at bordklokken fra Arne Jacobsen aldri går av mote.

Det samme kan man si om hollandske Karlsson, som lager både bordklokker og vekkerklokker i minimalistisk og klassisk design. Deres vekkerklokke er utstyrt med lysvakt klokke verk, så du ikke blir forstyrret i din nattesøvn. 

Uansett hvilken bordklokke eller vekkerklokke du har utkikk etter, har du sikret 99 dagers returrett, rask levering og prisgaranti når du handler hos DItur.

 

Prisgaranti og rask levering på bordklokker

Leter du etter en specifikt bordklokke? Så skal du ikke vente med å kontakte oss. Vi undersøker gjerne pågjeldende modell som kan hentes hjem.

Du får dessuten full prisgaranti på alle våre bordklokker. Det betyr, hvis du finner det samme bordklokken til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi den prisen. Vi holder også løpende øye med konkurransen, så vi kan gi deg den beste mulige pris. Du kan lese mere om vår prisgaranti her. 

Har du spørsmål til våre bordklokker? Eller har du bare bruk for litt hjelp? Så er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

99 dagers returrett og minimum 2 års garanti på alle bordklokker

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyr vi 99 dagers fri returrett. Dette betyr at hvis du kjøper bordklokken og er ikke tilfreds, så kan du alltid sende bordklokken tilbake, så du får akkurat den bordklokken du ønsker. Deretter har vi minimum 2 års garanti på alle våre merker. Av den grunn kan du være sikker på din bord klokke har en lang levetid. Garantien på alle bordklokker varierer alt etter hvilken merker og model bordklokke du ønsker. Hvis du er i tvil hvor lang garanti som er på bord klokken, så står det under produktbeskrivelsen på alle våre bordklokker

1