Black Friday smykker 2021

Black Friday smykker 2021

Beklager, det var ingen produkter som samsvarer med dette søket.

Black Friday Smykker 2021

Gjør en stor handel og kjøp smykker på Black Friday tilbud hos Ditur fredag den 26. november 2021. Vi starter Black Friday nemlig med store rabatter på masse fine smykker. Kjøp til deg selv eller start din julehandel hos Ditur.

Fantastiske Black Friday tilbud på smykker fra store merker - Spar opp 85%

Selv om vi forhandler smykker fra store merker som Michael Kors og Skagen, kan du få Black Friday tilbud og kjøpe til lave priser.

På Black Friday er alt nemlig nedsatt med minimum 15% men du kan faktisk spare helt opp til 85% på utvalgte smykker fra våres selection av store brands. Det kaller vi en ordentlig tilbud. Så uansett om du kjøper til deg selv eller en annen, er det mye penger til å spare deg.

Når du kjøper smykker på Black Friday, kan du altså få store deals som er definitivt en deilig ting. Spesielt opp til juletiden, hvor ofte mange gaver skal kjøpes, er det superdeilig å spare litt ekstra penger. 

Se efter smykker på Black Friday og start julegave-jakten tidlig

Black Friday er opplagt dag til å starte julegave jakten. Spesielt hvis du er på jakt etter gode tilbud på smykker. Her på siden kan du finne gode Black Friday tilbud på smykker i mange forskjellige varianter.

Julegave-jakten er nesten alltid forbundet med stress hvor man står i prop fylle butikker og prøver å finne gaver. Med våre Black Friday tilbud på smykker kan du unngå dette.

Uansett om smykkene er en gave til deg selv eller noen annen, kan alt klares fra sofaen hjemme. Enkelt og komfortabelt velge de smykker du vil ha eller gi som gave. Når du velger, gir Ditur deg rask levering og effektiv levering til hjemmet ditt. 

Black Weekend hos Ditur - Find dine favoritter til nedsatte priser

Hos Ditur nøyes vi ikke med at kjøre gode Black Friday tilbud på smykker på en enkel dag. Faktisk holder vi Black Weekend og har gode tilbud over hele weekenden.

Det betyr at Black Friday Weekend, som strekker sig fra 26-28 November, kan finne riktig mange gode tilbud på smykker hos Ditur. Med Black Weekend får du lange periode til å kjøpe smykker og samt med kraftig nedsatte priser.

Hva er Black Friday?

Black Friday er årets store handelsdag, uansett om man er på webshop eller fysisk butikk. Black Friday stammer fra USA og i løpet av de siste 5-10 år har Black Friday kommet til Norge.

En dag hver år hvor du kan finne store rabatter med våre mange tilbud på klokker på Black Friday. Utover klokker, har vi også en rekke gode Black Friday tilbud på smykker.

Black Friday faller alltid fredagen efter den amerikanske helligdagen Thanksgiving, og i 2021 er det altså fredag den 26. November. I USA har Black Friday tradisjonelt vært dagen som starter julehandelen. 

“Black Friday” kan dateres tilbake til 1961, hvor uttrykket ble brukt til første gang i forbindelse med vilde deals og tilbud. 

Kjøp Black Friday smykker enkelt og sikkert hos Ditur

Det er enkelt og sikkert å kjøpe Black Friday smykker hos Ditur. Vi sørger for rask levering til deg hos Ditur og har topp rating på Trustpilot som viser hvor dedikerte vi er til å få produktet til deg. 


Over 40.000 mennesker lyver ikke om deres opplevelser hos Ditur og derfor kan du trygt bestille Black Friday klokker hos oss. Hvis du har noen spørsmål om Black Friday eller om Ditur, da kan du gjerne kontakte vår kundeservice på [email protected] eller +45 60 57 07 35.

1