BLACK WEEKEND - Sluttspurten er i gang!

Alle Barneklokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr59
    kr1495
Kjønn
Merke
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Remtype
Urkasse materiale
Klokkerembredde
Stropplengde
Type klokke
Type barneklokke

175 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Barneklokker - Finn riktig klokke til barnet ditt 

Vi har et stort utvalg av barneklokker i mange ulike stiller. Er du på utkikk etter et spesielt merke, eller kanskje har barnet ditt en favorittfarge? Da kan du bruke våre filtre for å filtrere kategorien og finne den perfekte klokken for ditt barn. Vi har flere gode merker, blant annet Casio barneklokke

Om blomster, prinsesser, marvel eller superhelter er mer favoritten, kan du finne klokker basert på motiv under ved hjelp av filteret “type barneklokke”. Her har du for eksempel Disneyklokker, klokker med superhelt motiver og mer. Du kan også filtrere etter pris slik at du finner en klokke som passer ditt budsjett. 

 

Hvorfor kjøpe klokke til barnet ditt 

Det er flere gode grunner til at barn bør ha klokke. Viktigst av alt er kanskje det å bygge et forhold til tid og klokka fra en ung alder. Ved hjelp av en barneklokke kan det bidra til å bygge et godt forhold til tid på en morsom måte. 

Med flotte design som passer barnet og barnets personlighet, kan det komme mye glede gjennom det å lære om tid og klokka. Med en fin og morsom barneklokke kan det være en god motivasjon for et barn til å lære å lese klokka. Barnet får generelt en bedre forståelse for tid. 

Et armbåndsur er også langt mer effektivt til å sjekke tiden enn for eksempel å gi et lite barn en mobiltelefon. I stedet for å gjøre barnet avhengig av en mobiltelefon for å sjekke klokka, har barnet alltid tiden med seg på armen. 

 

Å lære klokka med et armbåndsur 

I vårt utvalg av barneklokker kan du velge mellom ulike modeller, farger og motiver. Det sies at jo kulere klokken er, jo lettere blir det å lære barnet å lese klokken. I tillegg har barneklokker ofte tykke visere og en tydelig tallskive som gjør den lettere å lese. For eksempel kan klokken ha forskjellig lengder på visere slik at det blir mer tydelig hvilken viser som er hvilken. Barneklokker er typisk utformet slik at det skal være både lett og gøy for barnet å lære å lese klokka. 5