About Vintage 1969 Vintage Rose Gold White

39% rabatt

Pris: kr 2.945

Specialpris kr 1.795

inkl. toll/MVA

Utsolgt

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

About Vintage
About vintage er et merket, som ble startet av 2 danske iverksettere, som hadde et ønske om å skape et eksklusivt klokkemerke som sikter høyt. Merket ligger med mye fokus på miljøet, og sikter etter å være så CO2 nøytrale som overhodet mulig. I deres produksjon blir det lagt mye vekt på deres CO2 utslipp, og virksomheten donere samtidig også penger til FN miljøorganisasjoner, for å skape en mer miljøvennlig fremtid. Derfor kan du kjøpe et flott og funksjonelt klokke fra About Vintage med god grønn samvittighet.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer AB1969RGW -
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Herre
Merke About Vintage About vintage er et merket, som ble startet av 2 danske iverksettere, som hadde et ønske om å skape et eksklusivt klokkemerke som sikter høyt. Merket ligger med mye fokus på miljøet, og sikter etter å være så CO2 nøytrale som overhodet mulig. I deres produksjon blir det lagt mye vekt på deres CO2 utslipp, og virksomheten donere samtidig også penger til FN miljøorganisasjoner, for å skape en mer miljøvennlig fremtid. Derfor kan du kjøpe et flott og funksjonelt klokke fra About Vintage med god grønn samvittighet.
Urverk
Urverk Kvarts urverk Urverket er kvarts, noe som betyr at det er batteridrevet. Et kvartsurverk er enkelt å vedlikeholde og sørger for nøyaktig tid.
Design
Farge på klokkeeske Gull
Farge på urskive Stål
Farge på bezel Rosagull
Farge på rem Brun
Rem Skinnreim En rem av ekte skinn av høy kvalitet.
Urkasse materiale Rustfrit stål Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Størrelse
Diameter 39 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Tykkelse 8 mm
Funksjoner
Vannbeskyttelse 3 ATM / 30 m Uret er vanntett ned til 30 meter (3 ATM). Det betyr at det kan tåle vannsprut, regnvær, håndvask mm., men ikke svømming eller andre vannaktiviteter.
Produktomtaler
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.