About Vintage 1815 Chronograph Brown Croco Strap

kr 3.695
inkl. toll/MVA

Utsolgt

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

About Vintage
About vintage er et merket, som ble startet av 2 danske iverksettere, som hadde et ønske om å skape et eksklusivt klokkemerke som sikter høyt. Merket ligger med mye fokus på miljøet, og sikter etter å være så CO2 nøytrale som overhodet mulig. I deres produksjon blir det lagt mye vekt på deres CO2 utslipp, og virksomheten donere samtidig også penger til FN miljøorganisasjoner, for å skape en mer miljøvennlig fremtid. Derfor kan du kjøpe et flott og funksjonelt klokke fra About Vintage med god grønn samvittighet.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer AboutVintage1815bcs
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Herre
Merke About Vintage About vintage er et merket, som ble startet av 2 danske iverksettere, som hadde et ønske om å skape et eksklusivt klokkemerke som sikter høyt. Merket ligger med mye fokus på miljøet, og sikter etter å være så CO2 nøytrale som overhodet mulig. I deres produksjon blir det lagt mye vekt på deres CO2 utslipp, og virksomheten donere samtidig også penger til FN miljøorganisasjoner, for å skape en mer miljøvennlig fremtid. Derfor kan du kjøpe et flott og funksjonelt klokke fra About Vintage med god grønn samvittighet.
Urverk
Urverk Kvarts urverk Urverket er kvarts, noe som betyr at det er batteridrevet. Et kvartsurverk er enkelt å vedlikeholde og sørger for nøyaktig tid.
Design
Farge på klokkeeske Stål
Farge på urskive Stål
Farge på bezel Stål
Farge på rem Brun
Rem Skinnreim En rem av ekte skinn av høy kvalitet.
Urkasse materiale Rustfrit stål Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Størrelse
Diameter 41 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Tykkelse 11 mm
Klokkerembredde 20 mm
Stropplengde 19 cm
Funksjoner
Vannbeskyttelse 5 ATM / 50 m Uret er vanntett til 50 meter (5 ATM) Dette betyr at det kan tåle vannsprøyt, regn, håndvask og lignende.
Glass Safirglass Denne klokken har montert safirglass som er det sterkeste og mest motstandsdyktige glasset et ur kan ha. Glasset er ripefritt, noe som i praksis betyr at glasset ikke kan ripes. Safirglass er derfor den beste beskyttelsen til klokken din.
Stoppeklokke Stoppeklokke Uret er utstyrt med stopursfunktion.
Datovisning Ja Klokken har datovisning, slik at du alltid har kontroll på den aktuelle datoen.
Produktomtaler
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.